Van medewerker tot baas.....

7 uur ‘s ochtends gaat de wekker af. Weer zo’n standaard werkdag waarin ik totaal niet fluitend naar mijn werk ging.

Ik werkte namelijk als dakreinigingsspecialist onder een baas. Mijn passie doofde met de tijd mee helemaal uit. Er was geen voldoening meer in mijn werk. Op een dag trok ik het niet meer en was ik helemaal op. Ik kreeg een burn-out….

Ik besloot vanaf dat moment te varen op een andere koers. Want ik had er schoongenoeg van. Ik wilde meer vrijheid en alleen maar klussen aannemen die ik leuk vond. Met deze gedachte raapte ik alle moed bij elkaar en startte ik mijn eigen dakreinigingsbedrijf. 

Ik werd eigen baas en de zaken liepen enorm goed. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een ware succes en is het mijn missie om zoveel mogelijk klanten te helpen met het reinigen en coaten van hun daken, gevels en stenen.

Emilio Shafer – Eigenaar

Mijn kernwaarden zijn:

Transparantie

Zo eerlijk mogelijk zaken doen

Meerwaarde

Ik wil echte waarde leveren en klanten blij maken

Daadkracht

Geen loze beloftes maar serieuze daden

Lid van een dakvereniging

Als ik mijn klanten de nummer 1# reiniging en coating wil bieden moet ik natuurlijk wel alles uit de kast halen. Daarom ben ik lid van een dakvereniging waarin ik naast mijn kwalificatie nog meer blijf leren. Want de wereld van de dakreiniging veranderd natuurlijk constant. Denk aan nieuwbouw woningen en bedrijfspanden. 

De beste middelen in huis

Als dakreinigingbedrijf heb je te maken met dure bezittingen zoals daken, gevels en stenen van klanten. Juist hierom maak ik alleen maar gebruik van A merk producten die geen schade aanrichten. Op deze gaan wij goed met jouw kostbare bezittingen om.

middelen voor dakreiniging

Wereld van verschil:

5/5
Modder verwijderen met dakreiniging
Dakpannen reinigen

Vul je gegevens in voor een vrijblijvende offerte

Talloze klanten gingen je voor!