Over ons

Dakreiniging Nederland in het kort:

Even voorstellen: Emilio Shafer, de eigenaar. Aangenaam.. Dit is mijn verhaal:

Van medewerker tot baas....

7 uur ’s ochtends gaat de wekker af. Weer zo’n standaard werkdag waarin ik totaal niet fluitend naar mijn werk ging.

Ik werkte namelijk als dakreinigingsspecialist onder een baas. Mijn passie doofde met de tijd mee helemaal uit. Er was geen voldoening meer in mijn werk. Op een dag trok ik het niet meer en was ik helemaal op. Ik kreeg een burn-out….

Ik besloot vanaf dat moment te varen op een andere koers. Want ik had er schoongenoeg van. Ik wilde meer vrijheid en alleen maar klussen aannemen die ik leuk vond. Met deze gedachte raapte ik alle moed bij elkaar en startte ik mijn eigen dakreinigingsbedrijf. 

Ik werd eigen baas en de zaken liepen enorm goed. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een ware succes en is het mijn missie om zoveel mogelijk klanten te helpen.

Wij zijn VCA gecertificeerd en hebben dus alle kwaliteiten in huis!

Dit betekent dat wij voldoen aan alle veiligheidseisen die binnen ons werk gesteld worden. We verrichten ons werk dus altijd op een veilige en gezonde manier. Je kunt er dus vanuit dat er ten alle tijden gaan rekening wordt gehouden met de gezondheid van anderen.

Inmiddels hebben talloze klanten onze hoogstaande diensten op een fantastische wijze ervaren. Ben jij de volgende? 

Wat vinden klanten van ons:

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wij zijn het hoogst beoordeeld dakreiniging bureau in Nederland. Ervaar dit en vraag zonder verplichtingen! Binnen 12 uur ontvang je dan netjes een offerte in je mailbox.

Call Now ButtonVragen? Bel nu!