Bekijk hieronder onze klantervaringen!

Heb je zelf gebruik gemaakt van onze diensten? Laat dan hieronder je ervaring horen! We staan altijd open voor feedback, dat maakt ons sterker! 😉 

9 Reviews

Louis Tjoeng - louis.tjoeng@gmail.com
5

Emilio heeft onze gevel mooi schoongemaakt. Stipt volgens afspraak, In 1/2 dag klaar. Keimwerk was her en der slecht gedaan. Hiermee rekening gehouden. Nu weer klaar voor opnieuw keimen. Tot en met het zemen van de ramen door collega en erna anti alg impregneren. Ook behulpzaam met vinden van goed Keimer.

Suzan - Suzan@hotmail.com
5

Ze hebben mijn dak en gevels gereinigd, vriendelijke mensen, en vak werk geleverd super blij met de resultaten bedankt Emilio!

Bea - Beastroucken@gmail.com
5

Emilio en André hebben goed werk geleverd. Dak en gevel zien er weer prima uit. Contact verliep vlot en afspraken werden goed nagekomen. Dankjewel mannen!

Suzan - Suzan@hotmail.com
5

Ze hebben mijn dak en gevels gereinigd, vriendelijke mensen, en vak werk geleverd super blij met de resultaten bedankt Emilio!

Coone Rob - avcon@skynet.be
1

Prima werk geleverd te Stekene. Dak ziet er weer als nieuw uit en alles opgekuist , echt een aanrader. Bij de volgende ingreep ga we zeker U terug contacteren, Bedankt mannen.

Peter van Oosterhout - p.oosterhout@kpnmail.nl
5

prima werk gelevert op lingestraat 17 op Acht. Dak ziet er weer als nieuw uit, en de gevels kunnen weer 10 jaar de regen doorstaan. Emilio, tot over 5 jaar voor herhaling van het dak bedankt mannen.

Michael - michaelvmeurs@hotmail.com
5

Super tevreden over dakreinigingNederland. Vriendelijk personeel en top resultaat! Aanrader! Groetjes Michael

Loek
5

Ons golfplatendak was door hagelbuien en storm flink verweerd. Het is mooi schoongemaakt en prachtig opnieuw gecoat. Gezellig baas, die Emilio

Karel
5

Ik heb Dak en Gevelreiniging ingeschakeld omdat ik een vies dak had. Ik kon mijn gasten never nooit zo ontvangen. Meteen al aan de telefoon kreeg ik een vriendelijke meneer aan de telefoon, die netjes uitlegde hoe het werkt. Ze waren stipt op tijd, helemaal volgens afspraak bij mij op locatie. Binnen 1 dag was het dak weer zo goed als nieuw en kon ik de rest van de dag genieten. Mijn complimenten!! Super bedankt voor de snelle service Groetjes Karel

Write a Review