Klantervaringen

Maar liefst 95% van onze klanten raad ons aan!

Hoogst gewaardeerd dakreiniging bureau!

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten:

12 Reviews

Jan blerick - cavanniknltb@gmail.com
5

Wij hebben emilio onze dak laten reinigen, en onze parkeerplaats laten reinigen . Wij vragen Dak gevelreiniging Nederland zeker terug

Piet Smits - pysmits@gmail.com
5

Gevel door Emilio laten impregneren in Uden. Goede communicatie vooraf en netjes afgewerkt.. Ook voor de andere gevel die voorzien moet worden van een nieuwe voeg vraag ik weer "Dak Reiniging" Nederland. Piet

Coone Rob avcon@skynet.be
5

Prima werk geleverd te Stekene. Dak ziet er weer als nieuw uit en alles opgekuist , echt een aanrader. Bij de volgende ingreep ga we zeker U terug contacteren, Bedankt mannen.

Frank van de Vorstenbosch - frankvorstenbosch@home.nl
5

Emilio en zijn collega hebben voortreffelijk werk geleverd! Het dak van ons huis in Venlo is in mei volledig gereinigd. Alle troep van het dak wat op de grond lag is opgeruimd. Deze jongens houden zich aan de tijds- en prijsafspraken en komen ook opdagen zoals afgesproken. Chapeau!!

Louis Tjoeng - louis.tjoeng@gmail.com
5

Emilio heeft onze gevel mooi schoongemaakt. Stipt volgens afspraak, In 1/2 dag klaar. Keimwerk was her en der slecht gedaan. Hiermee rekening gehouden. Nu weer klaar voor opnieuw keimen. Tot en met het zemen van de ramen door collega en erna anti alg impregneren. Ook behulpzaam met vinden van goed Keimer.

Suzan - Suzan@hotmail.com
5

Ze hebben mijn dak en gevels gereinigd, vriendelijke mensen, en vak werk geleverd super blij met de resultaten bedankt Emilio!

Bea - Beastroucken@gmail.com
5

Emilio en André hebben goed werk geleverd. Dak en gevel zien er weer prima uit. Contact verliep vlot en afspraken werden goed nagekomen. Dankjewel mannen!

Suzan - Suzan@hotmail.com
5

Ze hebben mijn dak en gevels gereinigd, vriendelijke mensen, en vak werk geleverd super blij met de resultaten bedankt Emilio!

Peter van Oosterhout - p.oosterhout@kpnmail.nl
5

prima werk gelevert op lingestraat 17 op Acht. Dak ziet er weer als nieuw uit, en de gevels kunnen weer 10 jaar de regen doorstaan. Andre en zoon tot over 5 jaar voor herhaling van het dak bedankt mannen.

Michael - michaelvmeurs@hotmail.com
5

Super tevreden over dakreinigingNederland. Vriendelijk personeel en top resultaat! Aanrader! Groetjes Michael

Write a Review

Call Now ButtonVragen? Bel nu!