Impregneren

Langdurige bescherming voor je dak, gevel of steen!

Impregneren van je gevel, dak of steen?

Impregneren? Wil je af van die mos, algen of steeds terugkerende vuil op je bestrating, dakterras of tuin? Impregneren is het aanbrengen van een beschermlaag aan stenen, terras, dak of tuin waardoor je straks geen last hebt van mos, algen of weersinvloeden.

Dakreiniging Nederland is een echte specialist op het gebied van impregneren en wij zorgen ervoor dat jij jarenlang niet meer hoeft om te kijken naar jouw tuin, dakterras of bestrating.

Dit is wat onze klanten zeggen:

Hoogst beoordeelde dakreiniging in NL!

5/5
5/5

Waarom impregneren?

Vraag en antwoord impregneren:

Er zijn geen vaste kosten voor het impregneren. Elk dak, tuin en bestrating is anders en daarom maken wij altijd een eerlijke offerte. Op deze manier betaal jij nooit teveel en weet je waar je aan toe bent.

Bij impregneren wordt er een vochtwerende vloeistof in je gevel wordt gespoten. Dit wordt met een moeilijk woord ook wel hydrofoberen genoemd. Door het impregneren van je gevel voorkom je vochtplekken en andere vochtproblemen. Door regen kan vocht namelijk doorslaan en zelfs schade aan je binnenmuren veroorzaken. Vooral bij beschadigde gevels bestaat er een grote kans op een vochtprobleem. Het vochtwerende impregneermiddel zorgt ervoor dat poriën in je buitenmuur worden opgevuld. Door deze beschermende laag kan vocht niet langer binnendringen en dus geen schade aan je woning veroorzaken.

Je kunt bij ons ook terecht voor onder andere dakreiniging. Wil je meer weten, dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vraag een vrijblijvend offerte aan:

'' Meer dan 400 klanten gingen je voor! ''

Vul je gegevens in:

Adrie uit Someren zegt:

Call Now ButtonVragen? Bel nu!