Impregneren

Impregneren

Een van de diensten die wij aanbieden is het impregneren van gevels. We hebben veel ervaring op dit gebied en hebben al diverse succesvolle projecten afgerond. Heb jij een gevel die je graag wil laten impregneren? Op deze pagina meer informatie hierover.

Het belang van een kwalitatieve gevel

De gevel is het gedeelte van je woning dat van buitenaf zichtbaar is, afgezonderd van het dak uiteraard. Dit is echt het visitekaartje van je huis en om die reden is het ook belangrijk dat deze in een goede staat verkeert. Je kunt natuurlijk een prachtig huis hebben, maar als de gevel er niet mooi uitziet dan is dit toch een smet op het totale plaatje. Om die reden is het dan ook aan te raden om je gevel zo goed mogelijk te onderhouden. Door het impregneren van je gevel, waarborg je de kwaliteit van je gevel.

Wat houdt impregneren in?

Bij impregneren wordt er een vochtwerende vloeistof in je gevel wordt gespoten. Dit wordt met een moeilijk woord ook wel hydrofoberen genoemd. Door het impregneren van je gevel voorkom je vochtplekken en andere vochtproblemen. Door regen kan vocht namelijk doorslaan en zelfs schade aan je binnenmuren veroorzaken. Vooral bij beschadigde gevels bestaat er een grote kans op een vochtprobleem. Het vochtwerende impregneermiddel zorgt ervoor dat poriën in je buitenmuur worden opgevuld. Door deze beschermende laag kan vocht niet langer binnendringen en dus geen schade aan je woning veroorzaken.

Voordelen impregneren

– Langdurige bescherming tegen vuil

Het impregneren van je gevel heeft als gevolg dat je gevel langdurig beschermt is tegen vuil. Dit betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan het onderhoud van je gevel. Op de lange termijn houd je dan veel tijd over, aangezien je minder hoeft te onderhouden. Dan heb je meer tijd om leuke dingen te ondernemen! Niemand vindt het immers leuk om zijn gevel te onderhouden, maar vaak is het een noodzakelijk kwaad omdat veel gevels niet zijn geïmpregneerd.

  Verduurzaming van je gevel

Niet alleen beschermt impregneren tegen vuil, maar het zorgt er ook voor dat je gevel langer meegaat. Vaak ontstaat er op een gevel ook mos of alg. Dit is zeer lastig te verwijderen, waardoor de duurzaamheid minder wordt. Met het impregneren van de gevel, zorg je ervoor dat er minder snel mos of alg ontstaat en je gevel veel langer mee kan gaan.

– Bestand tegen de verschillende weersomstandigheden

De nare weersomstandigheden kunnen een negatief effect hebben op je gevel. Door je gevel te impregneren, maak je je gevel immuun tegen deze weersomstandigheden en blijft deze er langer mooi uit zien.

– Huis stijgt in waarde

Door een gevel van hoge kwaliteit, is je huis automatisch meer geld waard. Ga je uiteindelijk je huis verkopen? Je krijgt er dan meer geld voor en dat is zeker positief!

Werkwijze

Je gevel kan door ons  worden gereinigd met een hoge drukspuit. Wij hebben veel ervaring in huis, dus we weten hoe je dit snel en kwalitatief moet doen. Deskundigheid staat bij ons centraal. Dit is dezelfde methode als bij kwalitatieve dakreiniging.

Waarom Dak en Gevelreiniging Nederland?

Goedkoop

Je betaalt bij ons slechts één aantrekkelijk bedrag zonder bijkomende kosten

Werk op maat

Géén halve werk of slordig resultaat. Maar kwalitatief werk op basis van je wensen

Kwaliteit

Wij werken alleen met kwalitatieve middelen en materialen. Geen bijwerken dus

Ja, ik wil een offerte aanvragen!

Binnen 24 uur een duidelijke offerte!