Gevelreiniging

Gevelreiniging

Veel mensen besteden geen aandacht aan het reinigen van hun gevel. Hierdoor ontstaat er steeds meer vuil en komt de gevel er steeds lelijker uit te zien. Dit is vaak een langzaam proces, waardoor je dit niet gelijk ziet. Maar het is het slecht voor de duurzaamheid van je gevel en bovendien wordt je huis er minder waard van. Om die reden is onderhoud aan de gevel dan ook zeer belangrijk. De buitenkant van je woning ziet er dan weer stralend uit en je kunt met trots je huis laten zien!

dak reinigen en coaten

Reinigen op deskundige wijze

Nederland kent diverse weersomstandigheden, met als gevolg dat na verloop van tijd je gevel kan worden aangetast. Zo kan er mos of alg ontstaan en dit is natuurlijk geen mooi gezicht. De gevel is het visitekaartje van je woning en moet er uiteraard ook mooi uitzien. Gelukkig kunnen wij je gevel op deskundige wijze reinigen.

Onze specialisten kijken wat het beste voor je gevel is

Wil je je gevel laten reiniging, dan komt één van onze specialisten graag langs om de situatie te bespreken. Hij kijkt wat het beste is voor jouw type gevel: een chemische reiniging of een stroomcleaning met water.

Chemische reiniging

Bij een chemische reiniging wordt gebruikgemaakt van een biologisch afbreekbaar middel om de vervuiling van de gevel aan te pakken. Hiervoor wordt dus geen water gebruikt. Deze techniek is zeer effectief en binnen een korte tijd ziet je gevel er weer uit als vanouds. Alleen niet op elke gevel kan dit worden toegepast, vandaar dat onze specialisten eerst kijken of dit bij jou mogelijk is.

Stoomcleaning met warm water

Stoomcleaning is één van de milieuvriendelijkste methodes om je gevel te reinigen. Met een hoge drukspuit wordt er warm water op je gevel gespoten. Stoomcleaning is effectief bij een lichte vervuiling, of wanneer chemische reiniging bij je gevel niet mogelijk is. Ook is er vrijwel geen kans op beschadiging van je gevel.

Graffiti verwijderen

Vandalisme of andere beschadigingen komen vaak voor aan een gevel. Dit komt omdat de gevel daar erg vatbaar voor is. Graffiti op je gevel is natuurlijk geen goed visitekaartje. Gelukkig kunnen wij ook dit voor je verwijderen, zodat je gevel er weer tiptop uitziet!

Onze werkwijze

We zijn voorzien van kwalitatieve apparatuur, waardoor we je gevel op zeer deskundige wijze kunnen reinigen. Met de professionele reiniging wordt al het vuil op je gevel verwijderd. Denk daarbij aan mos, algen en andere zaken die vaak ontstaan op gevels door de weersomstandigheden. Wij doen aan chemische reiniging of reiniging met warm water (stoom), om je gevel zo effectief mogelijk schoon te maken. Ook zwaar aangetaste gevels kunnen wij reinigingen.

Waarom Dakreiniging Nederland?

Goedkoop

Je betaalt bij ons slechts één aantrekkelijk bedrag zonder bijkomende kosten

Werk op maat

Géén halve werk of slordig resultaat. Maar kwalitatief werk op basis van je wensen

Kwaliteit

Wij werken alleen met kwalitatieve middelen en materialen. Geen bijwerken dus

Ja, ik wil een offerte aanvragen!

Binnen 24 uur een duidelijke offerte!