Gevelreiniging

Gevels niet meer zo zichtbaar?

Zijn èèn of een aantal van deze onderstaande punten herkenbaar?

🔘 Je mooie gevels zijn bezaaid met vuil 
🔘 De binnenkant van je zaak of woning is schitterend, maar de gevels zijn ranzig
🔘 Of misschien heb je last van die irritante en ongewenste graffiti op je muur 

De gevels kunnen in elk geval niet zo blijven, want anders verlies je straks helemaal de uitstraling van je huis of bedrijf. 

Laat het niet zover komen en schakel ons in om jouw gevels is eens even lekker goed te reinigen zodat je straks zorgeloos jouw gasten en visite kunt ontvangen zonder dat je je kop in het zand steekt.

Gevelreiniging zo gepiept

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en krijg binnen 12 uur antwoord

Afspraak inplannen

Op basis van jouw agenda

Uitvoeren

Weer gevels in nieuwstaat

Chemisch reinigen

Bij een chemische reiniging wordt gebruikgemaakt van een biologisch afbreekbaar middel om de vervuiling van de gevel aan te pakken. Hiervoor wordt dus geen water gebruikt. Deze techniek is zeer effectief en binnen een korte tijd ziet je gevel er weer uit als vanouds. 

Alleen niet op elke gevel kan dit worden toegepast, vandaar dat onze specialisten eerst kijken of dit bij jou mogelijk is.

Graffiti verwijderen van muren

Gevels zijn de eerste dingen die je klanten of gasten zien bij aankomst. Het laatste wat je wilt is dat je je moet verontschuldigen voor de smerige uitstraling. Met gevelreiniging voorkom je dit en zorg je dat je gevels weer helemaal schoon en mooi zijn.

Stoomcleaning met warm water

Stoomcleaning is één van de milieuvriendelijkste methodes om je gevel te reinigen. Met een hoge drukspuit wordt er warm water op je gevel gespoten. Stoomcleaning is effectief bij een lichte vervuiling, of wanneer chemische reiniging bij je gevel niet mogelijk is. Ook is er vrijwel geen kans op beschadiging van je gevel.

Schonere en mooiere gevels

Gevels zijn de eerste dingen die je klanten of gasten zien bij aankomst. Het laatste wat je wilt is dat je je moet verontschuldigen voor de smerige uitstraling. Met gevelreiniging voorkom je dit en zorg je dat je gevels weer helemaal schoon en mooi zijn. Ook kunnen we je heel je dakpannen reinigen zodat je straks helemaal niet meer naar je woning of bedrijfsgebouw hoeft om te kijken. Hiervoor kun je gewoon een offerte op maat krijgen.

Gevelreiniging

Resultaten van de gevelreiniging

5/5

Veelgestelde vragen

Gevelreiniging is de beste manier om jouw gevels weer helemaal in topvorm te krijgen. Al het vuil of eventuele graffiti wordt ook meteen verwijderd. Wat betreft de kosten is het toch belangrijk dat je vooraf een offerte aanvraagt waardoor je een eerlijk offertebedrag ontvangt.

Vul je gegevens in voor een vrijblijvende offerte

Nog een aantal plaatsen beschikbaar, wees dus snel!