Dakcoating

Dakcoating

Dakcoating voeren wij uit op maat. Je wilt je dak laten . Dat wil je niet zomaar laten doen door iemand. Maar door een ervaren bedrijf dat de kneepjes van het vak kent en goed werk aflevert. Dakcoating zorgt dat je geld bespaart en onnodig werk voorkomt. Nieuwe dakpannen zijn na een dakcoating overbodig. Alleen op deze manier bespaar je flink op je onderhoudskosten.

Dakcoating productbeschrijving

Dakcoating van Isonit is een waterbestedige dakcoating dat uit 100% zuiver acrylaat bestaat. De dekkracht van dit product is ijzersterk en sneldrogend. Dit product is erg vuilafstotend en 197% duurelastisch. Je dakpannen zijn dus voor een lange tijd zoet.

iso

Welke dakpannen kun je coaten?

  • Leipannen
  • Betonpannen
  • Shingles
  • Golfplaten

Met wat voor middelen werken jullie?

Wij werken uitsluitend met topkwaliteit middelen. Isonit Dakcoating is de Ferrari onder de dakcoatings. Maar in tegenstelling tot de auto’s is dit product wel zeer betaalbaar en biedt het wel dezelfde topprestaties. Ook een professionele reiniging vooraf biedt natuurlijk extra effect.

VOOR DE DAKCOATING

NA DE DAKCOATING

Mooie en langdurige bescherming met Isonit Dakcoating

Met een behandeling van Isonit Dakcoating verkrijgt u niet alleen een mooier dak met een schoner oppervlak, maar wordt het dak ook jarenlang (12-15 jaar) beschermd. Deze coating is waterbestendig en bestaat uit een 100% zuivere met NANO Polyurethaan gemodificeerde acrylpolymeer. Het product heeft een hoge dekkracht, snelle verwerkingseigenschappen en droogt snel. Tevens is de coating UV- en waterbestendig, dampopen, water- en vuilafstotend en is zeer elastisch (197%).

Verkrijgbaar in vele glansgraden en schitterende standaard dakpankleuren

Isonit Dakcoating wordt het meest toegepast  in zijdeglans (glans 20). Naast deze glansgraad is het product tevens te verkrijgen in mat (glans 12), halfglans (glans 50) en hoogglans (glans 80). Naast de variatie in glansgraden zijn er tevens veel mogelijkheden in kleur. Een aantal populaire kleuren zijn zwart, donker-antraciet, blauw-zwart en dakpanrood. 

Waarom Dakreiniging Nederland?

Goedkoop

Je betaalt bij ons slechts één aantrekkelijk bedrag zonder bijkomende kosten

Werk op maat

Géén halve werk of slordig resultaat. Maar kwalitatief werk op basis van je wensen

Kwaliteit

Wij werken alleen met kwalitatieve middelen en materialen. Geen bijwerken dus

Ja, ik wil een offerte aanvragen!

Binnen 24 uur een duidelijke offerte!